Bulletproof kaffe

Bulletproof kaffe Den beste måten å starte dagen og trigge ketose på   Næringsinnhold per 100g Karbohydraer 0g Fett 8g Protein 2,5g kcal 86     Tips Kaffe: Kaffe er dessverre en matvare som er mye plaget med mykotoksiner (muggsoppgifter). Det er derfor det er viktig å velge en kaffe som er fri for dette […]

Bulletproof kaffe

Den beste måten å starte dagen og trigge ketose på

Porsjoner

1 porsjoner

Tid

> 20 min

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • 1 kopp kaffe

  • 1 ts – 1 ss Brain Octane MCT olje

  • 1 ss – 2 ss usaltet smør eller ghee

 

Næringsinnhold per 100g

Karbohydraer 0g
Fett 8g
Protein 2,5g
kcal 86
 
 

FREMGANGSMÅTE

  • Lag deg en kopp kaffe. Helst brygg en kopp kaffe med 2 ½ ss ferskmalt Bulletproof kaffebønner. Bruk en french press for å beholde de gode oljene i kaffen som papirfilter fjerner.
  • Ha kaffen over i en blender og tilsett 1 ts til 2 ss Brain Octane Oil. Om du ikke har brukt Brain Octane før, start forsiktig og bygg deg opp til 1 til 2 ss.

  • Tilsett så 1-2 ss med usaltet smør eller ghee.
  • Bland alt i blenderen i 20-30 sekunder til det ser ut som en skummende latte.

Tips

Kaffe: Kaffe er dessverre en matvare som er mye plaget med mykotoksiner (muggsoppgifter). Det er derfor det er viktig å velge en kaffe som er fri for dette for å få de fordelene som er i kaffen. Bulletproof sin kaffe er labtestet for dette, og er derfor en kaffe vi kan gå god for vil gi deg det beste resultatet.

MCT olje: Det finnes også mange typer MCT olje på markedet. Men det er store forskjeller her også. For best effekt anbefaler vi en MCT med kun kaprylsyre (C8). Brain Octane fra Bulletproof er dette og har gått gjennom en trippel destilieringsprosess som er den mest skånsomme måten å ekstrahere kaprylsyre fra kokosolje. Dette er med andre ord olje av den høyeste kvalitet, og det brukes kun kokos – ikke palmeolje.

Smør: Det beste alternativet vi finner i dagligvaren er Røros smør. Om du er heldig og kommer over et ysteri som lager smør spør om det er fra gressforete kuer for å sikre et produkt med mest næring.

Fordelen med Bulletproof kaffe: Bortsett fra å smake vidunderlig så har Bulletproof kaffe en stor fordel. Drikker du den til frokost bryter den ikke fasten. Det betyr at du kan periodisk faste frem til lunch, og sammen med Brain Octane er dette et av de beste triksene for å få deg raskere i ketose.