Avocadokaffe Avocado og kaffe? Ja, det fungerer utmerket! Og med denne oppskriften legger vi til litt kakao som gjør at smaken blir en kombinasjon av kaffe og kakao med den fyldige konsistensen fra avocado. Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1g Net karbohydrater 0g Fat 8g Protein 1g kcal 82 Tips Anbefaler å finne ditt eget blandingsforhold […]
Avocadokaffe
Avocado og kaffe? Ja, det fungerer utmerket! Og med denne oppskriften legger vi til litt kakao som gjør at smaken blir en kombinasjon av kaffe og kakao med den fyldige konsistensen fra avocado.
1 porsjon
u0026lt; 20 min
Enkel
INGREDIENSER
En kopp kaffe (Gjerne presskanne med Bulletproof Coffee)
1/2 avocado
2-3 ts råkakao
1 ts – 1 ss Brain Octane (avhengig av hvor vant du er til MCT olje)
3-4 ts Mitosweet / Sukrin Gold (avhengig av hvor søtt du ønsker det)
Næringsinnhold per 100g
Karbohydrater | 1g |
Net karbohydrater | 0g |
Fat | 8g |
Protein | 1g |
kcal | 82 |
FREMGANGSMÅTE
- Lag en kopp kaffe som vanlig, gjerne litt ekstra sterk.
- Putt avocado, råkakao, Brain Octane og Sukrin Gold i en høyhastighetsblender.
- Hell halvparten av kaffen i blenderen. Start blenderen slik at alle ingrediensene blander seg.
- Mens blenderen går og ingrediensene har blandet seg heller du i resten av kaffen.
- Hell over i glass/kopper.
- Pynt gjerne med friske mynteblader og revet sjokolade.
Tips
Anbefaler å finne ditt eget blandingsforhold med råkakao vs søtning. Uten nok søtning kan denne drikken bli litt vel bersk i smaken.