
Biffsalat Han vil ha biff, hun vil ha salat. Begge vil være keto. Her er løsningen på problemet! Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1,3g Net karbohydrater 0g Fett 10g Protein 11g kcal 140 Tips Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten. Vil du ha den mer mettende, kan du blande pinjekjerner eller sesamfrø.

Biffsalat
Han vil ha biff, hun vil ha salat. Begge vil være keto. Her er løsningen på problemet!
Porsjoner
2 porsjoner
Tid
< 20 min
Nivå
Enkel
INGREDIENSER
300 g Storfe biff
150g Fetaost (pakke)
1 stk Avokado
0,5 ts Havsalt
12 stk Asparges
1 ss Olivenolje
12 stk Cherrytomat
0,50 ts Pepper
0,50 stk Rødløk
uviss mengde Smør (til steking)
Næringsinnhold per 100g
Karbohydrater | 1,3g |
Net karbohydrater | 0g |
Fett | 10g |
Protein | 11g |
kcal | 140 |
FREMGANGSMÅTE
- Kok opp vann i en kjele, og ha i litt salt. Skrell asparges og ha dem i vannet. Kok i 2-3 minutter, slå av kokevannet og avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt vann.
- Rens løk, og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomat i to og fetaost i terninger.
- Skjær kjøttet i tynne strimler dersom det ikke er ferdigstrimlet. Stek biffstrimlene i flere omganger i en varm panne med smør. Krydre med salt og pepper.
- Del avokado i to, ta ut steinen med en skje, og ta av skallet. Kutt opp i passe store biter.
- Anrett biffsalaten som du vil – på et stort serveringsfat eller legg opp en tallerken til hver porsjon. Ha over olivenolje rett før servering.
Tips
Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten. Vil du ha den mer mettende, kan du blande pinjekjerner eller sesamfrø.