Biffsalat

Biffsalat Han vil ha biff, hun vil ha salat. Begge vil være keto. Her er løsningen på problemet! Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1,3g Net karbohydrater 0g Fett 10g Protein 11g kcal 140 Tips Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten. Vil du ha den mer mettende, kan du blande pinjekjerner eller sesamfrø.

Biffsalat

Han vil ha biff, hun vil ha salat. Begge vil være keto. Her er løsningen på problemet!

Porsjoner

2 porsjoner

Tid

< 20 min

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • 300 g Storfe biff

  • 150g Fetaost (pakke)

  • 1 stk Avokado

  • 0,5 ts Havsalt

  • 12 stk Asparges

  • 1 ss Olivenolje

  • 12 stk Cherrytomat

  • 0,50 ts Pepper

  • 0,50 stk Rødløk

  • uviss mengde Smør (til steking)

Næringsinnhold per 100g

Karbohydrater1,3g
Net karbohydrater0g
Fett10g
Protein11g
kcal140

FREMGANGSMÅTE

  • Kok opp vann i en kjele, og ha i litt salt. Skrell asparges og ha dem i vannet. Kok i 2-3 minutter, slå av kokevannet og avkjøl grønnsakene raskt i iskaldt vann.
  • Rens løk, og skjær den i tynne skiver. Del cherrytomat i to og fetaost i terninger.
  • Skjær kjøttet i tynne strimler dersom det ikke er ferdigstrimlet. Stek biffstrimlene i flere omganger i en varm panne med smør. Krydre med salt og pepper.
  • Del avokado i to, ta ut steinen med en skje, og ta av skallet. Kutt opp i passe store biter.
  • Anrett biffsalaten som du vil – på et stort serveringsfat eller legg opp en tallerken til hver porsjon. Ha over olivenolje rett før servering.

Tips

Indrefilet og mørbrad er også fint å bruke i salaten. Vil du ha den mer mettende, kan du blande pinjekjerner eller sesamfrø.