
Ovnsbakt laks med parmesanskorpe og brokkoli Stek brokkoli og laks i ovnen sammen og nyt en enkel ketogen hverdagsmiddag. Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 2g Net karbohydrater 0g Fett 10g Protein 7g kcal 123 Tips Laks: Fiskeriet Laksefilet uten Skinn (Kolonial), Salma Bellyloin (Kolonial) Parmesan: Parmigiano Reggiano (Kolonial) Hvitløk: Økologisk Hvitløk (Kolonial) Timian: Timian Gourmet Frisk i […]

Ovnsbakt laks med parmesanskorpe og brokkoli
Stek brokkoli og laks i ovnen sammen og nyt en enkel ketogen hverdagsmiddag.
2 porsjoner
< 20 min
Enkel
INGREDIENSER
- Fisk
2 stk laksefilet
- Laksetopping
1 ts sitronsaft
0,5 fedd hvitløk, finhakket
0,25 ts salt, havsalt
0,25 ts pepper, m/kvern
0,5 dl parmesan, revet
0,5 ss kruspersille, frisk, hakket
0,5 ss timian, frisk, hakket
0,5 ss olivenolje
- Brokkoli
1 stk brokkoli, i små buketter
1,25 ss olivenolje
0,5 fedd hvitløk, finhakket
0,5 klype salt, havsalt
0,5 klype pepper, m/kvern
Næringsinnhold per 100g
Karbohydrater | 2g |
Net karbohydrater | 0g |
Fett | 10g |
Protein | 7g |
kcal | 123 |
FREMGANGSMÅTE
- Forvarm ovnen til 220 grader.
- Skjær opp brokkolien i små buketter. Bland det så sammen med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og pepper.
- Bland sammen ingrediensene til toppingen. Kle så et stekebrett med bakepapir. Legg laksefiletene på midten og pensle dem med toppingen. Legg så brokkolien rundt laksen.
- Stek midt i ovnen til laksen er gjennomstekt. Det tar ca 15-17 minutter.
Tips
Laks: Fiskeriet Laksefilet uten Skinn (Kolonial), Salma Bellyloin (Kolonial)
Parmesan: Parmigiano Reggiano (Kolonial)
Hvitløk: Økologisk Hvitløk (Kolonial)
Timian: Timian Gourmet Frisk i Pose (Kolonial)
Brokkoli: Brokkoli Økologisk (Kolonial)