Ovnsbakt laks med parmesanskorpe og brokkoli

Ovnsbakt laks med parmesanskorpe og brokkoli Stek brokkoli og laks i ovnen sammen og nyt en enkel ketogen hverdagsmiddag. Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 2g Net karbohydrater 0g Fett 10g Protein 7g kcal 123 Tips Laks: Fiskeriet Laksefilet uten Skinn (Kolonial), Salma Bellyloin (Kolonial) Parmesan: Parmigiano Reggiano (Kolonial) Hvitløk: Økologisk Hvitløk (Kolonial) Timian: Timian Gourmet Frisk i […]

Ovnsbakt laks med parmesanskorpe og brokkoli

Stek brokkoli og laks i ovnen sammen og nyt en enkel ketogen hverdagsmiddag.

Porsjoner

2 porsjoner

Tid

< 20 min

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • Fisk
  • 2 stk laksefilet

  • Laksetopping
  • 1 ts sitronsaft

  • 0,5 fedd hvitløk, finhakket

  • 0,25 ts salt, havsalt

  • 0,25 ts pepper, m/kvern

  • 0,5 dl parmesan, revet

  • 0,5 ss kruspersille, frisk, hakket

  • 0,5 ss timian, frisk, hakket

  • 0,5 ss olivenolje

  • Brokkoli
  • 1 stk brokkoli, i små buketter

  • 1,25 ss olivenolje

  • 0,5 fedd hvitløk, finhakket

  • 0,5 klype salt, havsalt

  • 0,5 klype pepper, m/kvern

Næringsinnhold per 100g

Karbohydrater2g
Net karbohydrater0g
Fett10g
Protein7g
kcal123

FREMGANGSMÅTE

  • Forvarm ovnen til 220 grader.
  • Skjær opp brokkolien i små buketter. Bland det så sammen med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og pepper.
  • Bland sammen ingrediensene til toppingen. Kle så et stekebrett med bakepapir. Legg laksefiletene på midten og pensle dem med toppingen. Legg så brokkolien rundt laksen.
  • Stek midt i ovnen til laksen er gjennomstekt. Det tar ca 15-17 minutter.

Tips

Laks: Fiskeriet Laksefilet uten Skinn (Kolonial), Salma Bellyloin (Kolonial)

Parmesan: Parmigiano Reggiano (Kolonial)

Hvitløk: Økologisk Hvitløk (Kolonial)

Timian: Timian Gourmet Frisk i Pose (Kolonial)

Brokkoli: Brokkoli Økologisk (Kolonial)