Gressforet entrecote

Gressforet entrecote En klassiker gjort enkel. Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1g Fett 21g Protein 9g Tips Entrecote: Pampas Entrecôte Av Storfe 100% Grass Fed 250 g (Kolonial) Bearnaisesaus: Eriks Bearnaise (Kolonial) Fryste grønnsaker: Brokkoli & Blomkål Blanding 500 g (Kolonial)

Gressforet entrecote

En klassiker gjort enkel.

Porsjoner

2 porsjoner

Tid

< 20 min

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • 400 g Entrecotebiff

  • 1 stk Ferdig bearnaisesaus

  • 1 pose Fryste grønnsaker

Næringsinnhold per 100g

Karbohydrater1g
Fett21g
Protein9g

FREMGANGSMÅTE

  • Fyll opp en kjele med kaldt vann og legg de fryste grønnsakene i vannet. Sett på sterk varme med mål om at vannet skal koke. Grønnsakene er ferdig når vannet begynner å koke.
  • Brun entrecôtebiffene i smør på sterk varme i en stekepanne. Krydre med salt og pepper og etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side (medium). La biffene hvile et par minutter før servering.
  • Varm bearnaisesausen hvis instruksjonene på pakken sier det (den anbefalte nevnt under trenger ikke å varmes).
  • Server biffene og grønnsakene sammen med bearnaisesausen på tallerkener.

Tips

Entrecote: Pampas Entrecôte Av Storfe 100% Grass Fed 250 g (Kolonial)

Bearnaisesaus: Eriks Bearnaise (Kolonial)

Fryste grønnsaker: Brokkoli & Blomkål Blanding 500 g (Kolonial)