Speilegg med grønnkål og bacon Frokost i helgen Næringsinnhold (per porsjon) Karbohydrater 8g (2%) Net karbohydrater 5g Fett 39g (60%) Protein 19g (38%) kcal 454 Tips Bacon: Det finnes en del bacon på markedet av varierende kvalitet. Sjekk ingredienslisten og velg produktet som kun er ren matvare, og gjerne økologisk. Meny har dette produktet fra […]
Speilegg med grønnkål og bacon
Frokost i helgen
2
> 20
Enkel
INGREDIENSER
2 stk egg
1 pose / hode grønnkål
1 pakke bacon
Håndfull valnøtter
Smør til steking
Knipe Himalayasalt
Næringsinnhold (per porsjon)
Karbohydrater | 8g (2%) |
Net karbohydrater | 5g |
Fett | 39g (60%) |
Protein | 19g (38%) |
kcal | 454 |
FREMGANGSMÅTE
- Del opp grønnkål i mindre biter om du har kjøpt et helt hode.
- Stek grønnkål i smør og en knipe salt til det har krympet.
- I en annen panne stek speileggene slik du foretrekker det.
- Hakk opp en håndfull valnøtter.
- Fordel grønnkål som en seng på to tallerkner og ha så et speilegg over. Pynt valnøtter.
- Server.
Tips
Bacon: Det finnes en del bacon på markedet av varierende kvalitet. Sjekk ingredienslisten og velg produktet som kun er ren matvare, og gjerne økologisk. Meny har dette produktet fra Grøstad.
Egg: Prior Økologiske Egg (Kolonial).
Grønnkål: Ikke lett å finne økologisk av dette. Kolonial har fra Huseby Gård som driver noe økologisk. Det ser derimot ut som grønnkålen ikke er økologisk. (Kolonial)