Speilegg med grønnkål og bacon

Speilegg med grønnkål og bacon Frokost i helgen Næringsinnhold (per porsjon) Karbohydrater 8g (2%) Net karbohydrater 5g Fett 39g (60%) Protein 19g (38%) kcal 454 Tips Bacon: Det finnes en del bacon på markedet av varierende kvalitet. Sjekk ingredienslisten og velg produktet som kun er ren matvare, og gjerne økologisk. Meny har dette produktet fra […]

Speilegg med grønnkål og bacon

Frokost i helgen

Porsjoner

2

Tid

> 20

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • 2 stk egg

  • 1 pose / hode grønnkål

  • 1 pakke bacon

  • Håndfull valnøtter

  • Smør til steking

  • Knipe Himalayasalt

Næringsinnhold (per porsjon)

Karbohydrater8g (2%)
Net karbohydrater5g
Fett39g (60%)
Protein19g (38%)
kcal454

FREMGANGSMÅTE

  • Del opp grønnkål i mindre biter om du har kjøpt et helt hode.
  • Stek grønnkål i smør og en knipe salt til det har krympet.
  • I en annen panne stek speileggene slik du foretrekker det.
  • Hakk opp en håndfull valnøtter.
  • Fordel grønnkål som en seng på to tallerkner og ha så et speilegg over. Pynt valnøtter.
  • Server.

Tips

Bacon: Det finnes en del bacon på markedet av varierende kvalitet. Sjekk ingredienslisten og velg produktet som kun er ren matvare, og gjerne økologisk. Meny har dette produktet fra Grøstad.

Egg: Prior Økologiske Egg (Kolonial).

Grønnkål: Ikke lett å finne økologisk av dette. Kolonial har fra Huseby Gård som driver noe økologisk. Det ser derimot ut som grønnkålen ikke er økologisk. (Kolonial)