Torsk og bacon med brokkolimos

Torsk og bacon med brokkolimos En fiskerett for alle – selv de som ikke liker fisk! Næringsinnhold per 100g Karbohydrater 1,4g Net karbohydrater 0g Fett 5g Protein 9g kcal 92 Tips Denne retten kan fint lages med andre type hvit fisk som f.eks kveite og smørflyndre Fisk: Torskefilet uten Skinn Fersk villfisk (Kolonial), Smørflyndrefilet Villfisk (Kolonial) Bacon: […]

Torsk og bacon med brokkolimos

En fiskerett for alle – selv de som ikke liker fisk!

Porsjoner

2 porsjoner

Tid

< 20 min

Nivå

Enkel

INGREDIENSER

  • 1 stk Brokkoli, kuttet i biter

  • 250 gram Torsk, i skiver

  • 0,50 stk Rødløk

  • 140 gram Bacon

  • smak til med Havsalt

  • smak til med malt Pepper

  • smak til med malt Muskatnøtt

  • Smør til steking

Næringsinnhold per 100g

Karbohydrater1,4g
Net karbohydrater0g
Fett5g
Protein9g
kcal92

FREMGANGSMÅTE

  • Salt torsken
  • Skjær opp brokkolien i mindre kvaster og sett den på kok
  • Skjær rødløken opp i skiver og baconet opp i strimler
  • Stek baconet og rødløken i godt med smør (og legg i en bolle med aluminiumsfolie for å holde varmen)
  • Stek torsken til den er gjennomstekt
  • Mens alt ble stekt bør brokkolien ha blitt gjennomkokt og du kan sette i gang med mosen. Deretter er det bare å bruke en stavmikser og blande sammen alle ingrediensene helt etter smak.
  • Med det gjort er alt på plass er det bare å kose seg med et godt og sunt måltid.

Tips

Denne retten kan fint lages med andre type hvit fisk som f.eks kveite og smørflyndre

Fisk: Torskefilet uten Skinn Fersk villfisk (Kolonial), Smørflyndrefilet Villfisk (Kolonial)

Bacon: Stjernebacon (Kolonial) eller Grøstad økologisk (Meny)

Muskatnøtt: Malt muskatnøtt (Kolonial)

Smør: Røros Smør Økologisk (Kolonial)