Restemat

Restemat

Vi har erfart at restemat handler egentlig mye om ens eget utgangspunkt og innstilling. Det er gjerne best å spise måltider som nylig er laget.

På denne måten kan jeg kontrollere hva som går inn i kroppen min.

Lettere å ikke spise seg stappmett

En kan tenke at hvis jeg stopper og spise nå, får jeg tipper over til å bli litt for mett, kan jeg heller “slippe” å lage meg et nytt måltid senere.

En kan stoppe å spise. Tenke at om en ikke spiser opp så har en nok til et senere måltid.

Hjemmemat på farten

Er det en ting du sikkert har erfart er det at det gjerne er utenfor huset det er ekstra vanskelig å følge et ketogent kosthold. TIlgangen på gode alternativer er gjerne begrenset i brødlandet Norge.

Restemat fra måltider du har lagd hjemme kan med det være et kjærkomment tilskudd til å gjøre det enklere for deg selv

Smart oppbevaring

Vi vil anbefale at du sørger for å ha noen gode alternativer til oppbevaring hjemme. Det gjør det hele enklere når du skal ta vare på mat og ikke minst ta det med deg. Vurder en minikjøler.

Oppskrifter

Jeg vet at noen av dere kan være litt valgfrie når det gjelder måltidene, eller at du ikke vil ha den samme maten om og om igjen. Du aner absolutt ikke hva du skal gjøre med matrester, ikke sant?

Vel, du trenger ikke å spise en ting om og om igjen. Det er mange rester av oppskrifter som du kan bruke til å gjøre din resterende mat om til et helt nytt måltid.

Det eneste problemet med denne metoden er at det krever mer tid å lage nye måltider fra restene (som jeg ikke har). Derfor foretrekker jeg alltid å spise rester som de er. Men hvis du kan gjøre dette, kan dette være veldig morsomt for deg å prøve nye ting med matresten du har igjen.

Noe som sjeldent slår feil: Bruk restene i en omelett