Blomkålris Et ketogent alternativ til ris Næringsinnhold (100g) Karbohydrater 2,3g Net karbohydrater 0g Fett 4,6g Protein 1,8g kcal 62 Tips Blomkål: I forhold til giftstoffer er blomkål på EWG’S CLEAN FIFTEEN FOR 2019 hvilket gjør det tryggere å velge et ikke økologisk alternativ (Kolonial), men økologisk er uansett alltid å foretrekke (Kolonial). Sitroner: Økologiske Sitroner (Kolonial). […]
Blomkålris
Et ketogent alternativ til ris
2
> 20
Enkel
INGREDIENSER
1 stk blomkål
1/2 ts havsalt / himalayasalt
1 stk hvitfløksfedd
0,5 ts malt pepper
2 ss smør
0,5 stk sitron
Næringsinnhold (100g)
Karbohydrater | 2,3g |
Net karbohydrater | 0g |
Fett | 4,6g |
Protein | 1,8g |
kcal | 62 |
FREMGANGSMÅTE
- Riv blomkålen i en bolle med et rivjern og press over sitronsaft.
- Smelt smør i en stekepanne.
- Krydre blomkålen med salt og pepper, finhakk og ha i hvitløk.
- Fres alt på middels sterk varme i ca. 2 minutter. Rør litt mens det steker.
Tips
Blomkål: I forhold til giftstoffer er blomkål på EWG’S CLEAN FIFTEEN FOR 2019 hvilket gjør det tryggere å velge et ikke økologisk alternativ (Kolonial), men økologisk er uansett alltid å foretrekke (Kolonial).
Sitroner: Økologiske Sitroner (Kolonial).
Hvitløk: Økologisk hvitløk (Kolonial).
Smør: Økologisk Røros smør (Kolonial).
Salt: Økologisk Himalayasalt (Kolonial).